А има ли фарове направо с лупите...???? Ако не ми се занимава да си правя.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
вграждане на лупи алфа 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от aleck Покажи съобщениеА има ли фарове направо с лупите...???? Ако не ми се занимава да си правя.....
комплекта е 500-600лв...
Comment
-
e щом са от "истиснките" Валео няма да стане така както ти казах....
Първоначално публикувано от RangeUser Покажи съобщениеЛупите са валео. Ще пробвам утре с малко груба сила да видимAlfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
Alfa Romeo GT 1.8 TS
Yamaha R6
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеDAYLINE Фарове, хром, с DRL и лупа за ALFA ROMEO 156 1997 2003
комплекта е 500-600лвAlfa Romeo - 156 - 1999 - 1.8 16V Twin Spark
Comment
-
При биксенона в самата крушка ли се прещраква нещо за да пусне дългите или в самата лупа е механизма?И пак не разбрах ако си купя само лупи мога ли да си ползвам баластите от обикновения ксенон и крушките евентуално?Alfonso 1.3 Boxersigpic EX
Alfonso 156 2.4 140 -new breed
Comment
-
Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщениеПри биксенона в самата крушка ли се прещраква нещо за да пусне дългите или в самата лупа е механизма?И пак не разбрах ако си купя само лупи мога ли да си ползвам баластите от обикновения ксенон и крушките евентуално?
Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007
Comment
-
Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщениеПри биксенона в самата крушка ли се прещраква нещо за да пусне дългите или в самата лупа е механизма?И пак не разбрах ако си купя само лупи мога ли да си ползвам баластите от обикновения ксенон и крушките евентуално?
Дали можеш да си ползваш старите баласти и круши зависи от модела на "лупите", който избереш....
Comment
-
Първоначално публикувано от aleck Покажи съобщениеА има ли голяма разлика ако си с ксенон, но без лупи, а направо в рефлектора...????156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от aleck Покажи съобщениеА има ли голяма разлика ако си с ксенон, но без лупи, а направо в рефлектора...????
На рефлектора си сложи ксенон поне 12000к и ще си най-големия манЯк !...
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеНе, няма никаква разлика, а "лупите" ги слагаме щот' ей така имаме много излишни пари.
На рефлектора си сложи ксенон поне 12000к и ще си най-големия манЯк !Пич, винаги съм смятал, че форумите са място, където хората си помагат..... Има хора (колкото и да Ти е странно), които не знаят всичко..... Аз задавам въпрос, на който не зная отговора, и очаквам от хора, които са наясно да ми обяснят. Иронията не е нужна. Ако Ти знаеш всичко свързано с Ксенона, Лупите и т.н. помогни на другите, които не знаят, ако имаш желание, ако не.... не бъди надменен... И не съди за мен, без да ме познаваш (12000к), аз не съм таксиметров шофьор...
Alfa Romeo - 156 - 1999 - 1.8 16V Twin Spark
Comment
-
Купих си тея биксенонови лупи,с крушки 8000К и интересува кабелите при сините стрелки и 2та ли са за ейнджъл айс-а и къде се свързват-някъде на 2рата снимка ли и изобщо ако ми обясните кое,как се връзва и как да захвана лупите към самият фар ще съм ви бладоренСамо знам,че кабелите от червената стрелка са за крушката и се свързват с баласта
Alfonso 1.3 Boxersigpic EX
Alfonso 156 2.4 140 -new breed
Comment
-
Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщениеКупих си тея биксенонови лупи,с крушки 8000К и интересува кабелите при сините стрелки и 2та ли са за ейнджъл айс-а и къде се свързват-някъде на 2рата снимка ли и изобщо ако ми обясните кое,как се връзва и как да захвана лупите към самият фар ще съм ви бладоренСамо знам,че кабелите от червената стрелка са за крушката и се свързват с баласта
П.С. Напиши ми от къде ги купи и колко те одрусаха за тях, че и аз мисля да вградя едни на моята Алфа.
Поздрави и успех с начинанието.
Alfa Romeo 156 2.0 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от aleck Покажи съобщениеА има ли голяма разлика ако си с ксенон, но без лупи, а направо в рефлектора...????
моя е 6000к, но най-добре се получава с 4300к (свети си с дневна светлина и няма голяма разлика от цвета на нормален фар, което за пред катаджиите е предимство)
разликата е огромна, все едно до сега си карал със свещи. Има обаче има две съществени неща:
-задължително трябва да минеш на реглаж на фаровете
-хубаво е да имаш пръскалки на фаровете (ксенона не се нагрява толкова и през зимата не се топи сняг и лед от стъклото на фара)
няма спор, че най-хубаво е с лупи, така нещата си стават истински и няма да имаш евентуален проблем с катаджии....и най-важното не заслепяваш колите пред теб и срещу теб. Колегата mirchozo e експерт - пиши му ЛС да ти каже кое как става за да не те хранят тук.
Успех! виждам че си фен и искаш колата ти да е перфектна.Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
Comment